Ine Gulbæk

Ine hadde gleden av å gi babymassasje til sine egne 3 barn for 25-30 år siden, og har i mange år ønsket å kunne formidle dette til andre foreldre. Nå har hun endelig fått realisert drømmen om å bli instruktør i babymassasje og er tilknyttet IAIM, den internasjonale organisasjonen for babymassasje. Hun vil tilby kurs i Østre og Vestre Toten og Lørenskog. Ta gjerne kontakt om du ønsker å gå på kurs!
Sted: Toten og Lørenskog
Telefon: 99 74 91 15
E-post: Klikk her

Siw Aileen Næsgaard Hovde

Siw er utdannet veileder/coach, med en bachelor i psykologi. Hun har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker, og møte dem der de er. Siw utdannet seg som instruktør, da hun ser gleden og effekten dette har gitt henne og barna. Hun driver nå egen praksis, med samtaler og massasje for voksne, i tillegg til kurs.
Sted: Brumunddal
Telefon: 95757599
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Anne-Lise Skaret

Anne Lise driver Klinikk Endelig (Koppang Massasjeterapi) hvor hun jobber med massasje i flere former. Se hennes hjemmeside eller facebookside for mer informasjon om kursene.
Sted: Koppang
Telefon: 95039209
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Jennie Furulund

Jennie er pedagog og jobber til vanlig i barnehage. Kursene hennes holdes for det meste i Lundgaardsløkka Barnehage på Jørstadmoen. Se Jennies facebookside for mer informasjon om hennes kurs.
Sted: Fåberg
Telefon: 41557540
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Kristin Aamot Brodalen

Kristin jobber til daglig som barnepleier. Hun har ett ønske om å skape en fin og trygg møteplass hvor man kan lære å bli enda bedre kjent med sitt barn gjennom babymassasje. Kursene holdes i innlandet, i hovedsak Ringsaker.
Sted: Ringsaker
Telefon: 995 61 403
E-post: Klikk her

Silje Solbrekke

Silje jobber til daglig som barnepleier og driver i tillegg firmaet Storken som tilbyr babymassasje. Silje brenner for at foreldre og barn skal få en god start, og mener at babymassasje kan være med å fremme dette. Hun mener at berøring er en viktig del av det å skape en god tilknytning. Silje holder kurs i Vingrom (Lillehammer), men kan også reise hjem til feks barselgrupper. Kan også holde kurs i andre byer/steder etter avtale. Besøk Silje din Facebook-side for mer info.
Sted: Lillehammer
Telefon: 40841157
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Stella M.M. Stolle

Stella er babysvømmeinstruktør og holder kursene sine i de vakre fjelltraktene rundt Ringebu. Ta kontakt med Stella for mer informasjon om hennes kurs.
Sted: Ringebu og omegn
Telefon: 40582760
E-post: Klikk her

Torill Storengen

Torill holder kurs i Hamar og omegn. Hun kommer gjerne hjem til dere for å holde kurs. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding.
Sted: Hamar
Telefon: 47327970
E-post: Klikk her

Unni Høiby

Unni holder til på Lalm i Vågå kommune. Hun driver sin egen bedrift, Skrotten, hvor hun i tillegg til babymassasje, jobber som massasjeterapeut og friskvernkonsulent. Ta kontakt for informasjon om hennes babymassasjekurs.
Sted: Vågå – Lalm
Telefon: 90871734
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her