Aja Krøier Solheim

Aja er massasjeterapeut, utdannet ved Axelsons Bodywork School i Oslo. Hun tok sitt diplom i babymassasje i 2013 og driver Body n’ Balance i Tønsberg. Hun sitter for tiden i styret i Babymassasje i Norge.
Sted: Tønsberg
Telefon: 48027336
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Anette Hartvigsen Moen

Anette holder til i Storgaten 87 i Porsgrunn, hvor hun holder kurs i babymassasje. Kursene går over 5 dager. Hun er utdannet hud og kroppsterapeut, kostholdsveileder og har mange års erfaring innen reiseliv og hotell. Høsten 2015 starter hun opp en Velvære kafe i Porsgrunn med fokus på sunn & næringsrik mat, gode behandlinger og kursvirksomhet. For mer informasjon og påmelding til kurs ta kontakt.
Sted: Porsgrunn
Telefon: 91578827
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her
Facebook: Klikk her

Camilla Høgtoft

Camilla har startet opp i Sandefjord med Purusha Yoga, som er et lite delikat yoga studio hvor du får oppfølging tilpasset ditt behov. Camilla Høgtoft har utdanning i hatha yoga med fordypning i yoga terapi, restorative yoga, og har sertifisering i gravid- og barsel yoga og babymassasje. Fortiden videre-utdanner hun seg som mammamage instruktør og yogamassasje terapeut. Ta kontakt med Camilla for mer informasjon om hennes babymassasjekurs.
Sted: Sandefjord
Telefon: 95997869
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Helen Holm

Ta kontakt med Helen for mer informasjon om hennes kurs.
Sted: Nykirke
Telefon: 98405780
E-post: Klikk her

Isabelle Aguilera Myrvold

Isabelle Aguilera er utdannet Osteopat ved Norges Helsehøgskole og har jobbet seg opp egen praksis i Drammen over 4 år. Isabelle har stor interesse og forståelse om sammenhengen mellom kropp og sinn, og jobber helhetlig med pasientene sine. Hun tilbyr sine kurs gjennom sitt firma Spireklinikken og holder kursene i flotte lokaler i samarbeid med Yogaloftet i Larvik. Ta kontakt for mer informasjon om kurstilbudene.
Sted: Larvik og Stavern
Telefon: 913 13 868
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her
Facebook: Klikk her

Linda Gustafson

Linda Gustafson er utdannet sykepleier og holder til i Holmestrand. Hun er brennende engasjert i barn og foreldres samspill og tilknytning. Ta kontakt med henne på e-post eller via facebooksiden Sans for mer informasjon og tidspunkter for oppstart av kurs.
Sted: Holmestrand
Telefon: 92284689
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her