Siw Aileen Næsgaard Hovde

Siw er utdannet veileder/coach, med en bachelor i psykologi. Hun har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker, og møte dem der de er. Siw utdannet seg som instruktør, da hun ser gleden og effekten dette har gitt henne og barna. Hun driver nå egen praksis, med samtaler og massasje for voksne, i tillegg til kurs.
Sted: Brumunddal
Telefon: 95757599
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Abbie Bergesen

As a Certified Infant Massage Instructor (IAIM), Abbie is passionate about research and education into the effects of positive nurturing touch, infant massage, and raising awareness of the benefits it can have on the health and happiness of babies and their caregivers. Abbie holds private and group courses in English. Please check out her website and Facebook page for more information.
Sted: Oslo
Telefon: 41299264
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her
Facebook: Klikk her

Adriana Barrerra

Adriana is originally from Ecuador where she worked as a licensed psychologist, and she is working towards getting her license here in Norway as well. Adriana have worked with child development, wellness, and family care, and through her work she has discovered the importance of positive and close bond between children and their primary caregivers. Nurturing touch is a foundation that helps to enhance self-confidence, emotional management, and mental health in later stages. Adriana can hold courses in english or spanish. Contact her for any further information.
Sted: Oslo
Telefon: 969 21 973
E-post: Klikk her

Aja Krøier Solheim

Aja er massasjeterapeut, utdannet ved Axelsons Bodywork School i Oslo. Hun tok sitt diplom i babymassasje i 2013 og driver Body n’ Balance i Tønsberg. Hun sitter for tiden i styret i Babymassasje i Norge.
Sted: Tønsberg
Telefon: 48027336
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Anette Hartvigsen Moen

Anette holder til i Storgaten 87 i Porsgrunn, hvor hun holder kurs i babymassasje. Kursene går over 5 dager. Hun er utdannet hud og kroppsterapeut, kostholdsveileder og har mange års erfaring innen reiseliv og hotell. Høsten 2015 starter hun opp en Velvære kafe i Porsgrunn med fokus på sunn & næringsrik mat, gode behandlinger og kursvirksomhet. For mer informasjon og påmelding til kurs ta kontakt.
Sted: Porsgrunn
Telefon: 91578827
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her
Facebook: Klikk her

Anne Hustoft Sodeland

Anne har praktisert babymassasje siden 2008. Hun holder kurs i Arendal og omegn og har kursene i eget hjem, men kan også komme hjem til dere om ønskelig. Hun er også utdannet soneterapeut og har en cand.mag fra Universitetet i Oslo.
Sted: Arendal
Telefon: 41601499
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Alexandra Pedersen

Alexandra er brennende opptatt av yoga og nærhet. Ta kontakt for mer informasjon om hennes kurs.
Sted: Bodø
Telefon: 92401338
E-post: Klikk her

Anna Carolyn MacDougall

Anna er utdannet Naprapat og har jobbet som det siden 2007. I tillegg til naprapatien, har hun blandt annet tatt videreutdanning innen NLP-Coaching, Medisinsk yoga, trening før og etter fødsel og Babymassasje. Anna har ved å praktisere babymassasje på egne barn erfart hvilket kraftfullt verktøy det er for å styrke kontakten med barnet. Hun brenner for å lære dette til andre foreldre å legge tilrette for et koselig kurs i fin atmosfære. Mer info om kurs finner du på hjemmesiden. Hjertelig velkommen!
Sted: Tromsø
Telefon: 77651010
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Ann Elin Skeide

Ann Elin er ledende helsesykepleier ved Hareid helsestasjon. De tilbyr babymassasje til nybakte familier som en del av det gode forebyggende arbeidet i kommunen. Ta kontakt med helsestasjonen for mer informasjon om deres kurs.
Sted: Hareid kommune
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Ann Marie Johansen

Ann Marie er utdannet Barnevernpedagog og jobber til daglig med forebygging, veiledning og støtte til småbarnsfamilier i Drammen ved Barnas Stasjon. Hun brenner spesielt for å hjelpe fedre til å bli tryggere i papparollen. Babymassasjekursene holdes på Barnas Stasjon. Ta kontakt på e-post for mer informasjon om kursene og andre aktiviteter på Barnas stasjon.
Sted: Drammen
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Anne-Britt Vigre

Ta kontakt for mer informasjon om instruktøren og hennes babymassasjekurs på e-post eller telefon.
Sted: Nærbø
Telefon: 41363732
E-post: Klikk her

Anne Kari B. Strømdahl

Anne Kari jobber som helsesykepleier. Ta kontakt for mer informasjon om babymassasjekur der.
Sted: Alna Helsestasjon
Telefon: 90628673
E-post: Klikk her

Anne-Lise Skaret

Anne Lise driver Klinikk Endelig (Koppang Massasjeterapi) hvor hun jobber med massasje i flere former. Se hennes hjemmeside eller facebookside for mer informasjon om kursene.
Sted: Koppang
Telefon: 95039209
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Anne Kathrine Gjerdrum

Anne er en dreven babymassasjeinstruktør og har vært aktiv i foreningen siden den spede starten på 90 tallet. Babymassasjekursene forgår i barsel-/vennegrupper eller enkeltvis, hjemme hos dere. Anne holder til på Bekkestua.
Sted: Bekkestua
Telefon: 41902300
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Birgit Charlotte Throndsen

Ved siden av babymassasjekurs, er Birgit Charlotte personlig trener og yogainstruktør og holder også barselyogakurs og trener nybakte mødre. Ta kontakt med henne for informasjon om hennes kurs.
Sted: Oslo/Skøyen
Telefon: 48131592
E-post: Klikk her

Brit Laila Hole

Britt Laila er utdannet Sykepleier. Hun jobber med massasje i bedrift, samt at hun holder kurs i babysvømming, babymassasje og mor & barn trening. Aktiv-Fysioterapi ligger i Luramyrveien 79, 3 etg, 4313 Sandnes
Sted: Sandnes
Telefon: 91642266
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Camilla Bals Lie

For uten å være instruktør i spedbarnsmassasje er Camilla nå bioingeniør- student ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Hun har også tatt medisin grunnfag ved Atlantis Medisinske Høgskole. Camilla ser på seg selv som en stor ernæringsentuasiast og er opptatt av at vi tar vare på kroppen vår både fysisk og psykisk, og ikke minst at barn får en kjærlighetsfull start på livet.
Sted: Trondheim
Telefon: 45468172
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Camilla Høgtoft

Camilla har startet opp i Sandefjord med Purusha Yoga, som er et lite delikat yoga studio hvor du får oppfølging tilpasset ditt behov. Camilla Høgtoft har utdanning i hatha yoga med fordypning i yoga terapi, restorative yoga, og har sertifisering i gravid- og barsel yoga og babymassasje. Fortiden videre-utdanner hun seg som mammamage instruktør og yogamassasje terapeut. Ta kontakt med Camilla for mer informasjon om hennes babymassasjekurs.
Sted: Sandefjord
Telefon: 95997869
E-post: Klikk her
Facebook: Klikk her

Catherine Anker-Sletholt

Catherine er lidenskapelig opptatt av behandling av gravide og barn og er daglig leder og kiropraktor ved Bambus famileklinikk og Barn i utvikling. Hun har videreutdanning i funksjonell nevrologi, fra The American Chiropractic Neurology Board, med fokus på barns utvikling. Catherine er opptatt av den gode stimuleringen babymassasje gir, og ble utdannet babymassasjeinstruktør i 2013. Du kan følge med på instagram og facebook for oppdateringer om kurs og liknende.
Sted: Oslo
Telefon: 92898123
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her
Facebook: Klikk her

Cathrine Lund

athrine har jobbet som homeopat og healer siden 1997. I 2000 ble hun instruktør i babymassasje. Cathrine opplever stor glede med å jobbe med barn, svangerskap, fødsel og barseltid. Ved siden av babymassasjekurs, har hun også holdt kurs i yoga og musikk fra livets begynnelse, og hun synes det er veldig inspirerende og gledesfylt å holde kurs hvor voksne og babyer knytter båndene nærmere. Hun holder kurs på sitt kontor eller kanskje der du ønsker? Kanskje din barselgruppe har lyst å gjøre dette sammen? Dere er hjertelig velkomne til å ta kontakt. Sted: Sanitetsforeningens Helsehus, Niels Juelsgate 10
Sted: Stavanger
Telefon: 99499422
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Christine Hole

Christine er utdannet fysioterapeut og ergonom. Hun holder babymassasjekursene sine på Aktiv-Fysioterapi AS, Luramyrveien 79, 3 etg, 4313 Sandnes
Sted: Sandnes
Telefon: 95808135
E-post: Klikk her
Hjemmeside: Klikk her

Elin Tormodsgard

Elin er fysioterapeut og akupunktør. Hun jobber 50 % for Flesberg kommune og resten av tiden er hun selvstendig næringsdrivende. Ta kontakt med Elin for informasjon om hennes kurs.
Sted: Lampeland
Telefon: 98832230
E-post: Klikk her

Elisa Viitasalo

Elisa er helsesykepleier og ansatt i Sortland kommune, hvor hun holder babymassasjekurs ved helsestasjonen. Ta kontakt med Elisa for mer informasjon om hennes kurs.
Sted: Sortland
Telefon: 40557521
E-post: Klikk her