Instruktørkurs Bodø juni 2015

Vil du hjelpe foreldre og barn til å styrke samspillet og finne en måte å kommunisere på som betyr mer enn ord? Forskning viser at berøring er viktig for både små og store, og har mange gode egenskaper. Kursene er for personer som ønsker å lære bort babymassasje til foreldre og omsorgspersoner.

Disse kursene følger standarden til International Association of Infant Massage (IAIM). Kursene holdes av lærere som har godkjent lærerprogram fra IAIM.

Dato Mandag 15. – torsdag 18. juni 2015
Tidspunkt Kl 09-17 (hver dag)
Sted Amathea Nordland, Sjøgta 3, 8006 Bodø, www.amathea.no
Lærer IAIM godkjent Trainer/Lærer: Jannicke Christensen
Pris Kr 6000,-, hvorav kr 1500,- er påmeldingsavgift. Påmelding er bindende og påmeldingavgiften returneres ikke. Kursmateriell og dukke til å demonstrere strøkene er inkludert.
Info Etter kurset må du gjøre ferdig et eksamensarbeide med oppgaver og evalueringskurs i løpet av fire måneder. Etter godkjent eksamensarbeide blir du «Certified Infant Massage Instructor».Du får også gratis studentmedlemsskap i IAIMs norske avdeling BIN. Som medlem kan du bl.a. få lagt ut informasjon om deg selv, være med på medlemsmøter, og få kjøpt kurs- og profileringsmateriell i www.binbutikken.no.
Påmelding  Link til påmelding finner du her! For spørsmål send e-post til post@pustibakken.no